Hollymellet csináltak a Hollywood feliratból Los Angelesben

Hollymellet csináltak a Hollywood feliratból Los Angelesben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség fogta el azt a hat különösen elszánt embert, akik a felirat módosításával akartak valamit üzenni a világnak.

Hat embert vettek őrizetbe hétfőn, Los Angelesben a legendás Hollywood felirat környékén, azzal gyanúsítva őket, ők állnak a felirat módosítása mögött. A társaság némi ponyva segítségével ugyanis Hollyboobra, szabadfordításban “Hollycsöcs”, esetleg finomabban mondva “Hollymell”.

Az LAPD helyi idő szerint hétfő délután fogta el az öt férfiból és egy nőből álló csoportot, az akcióban rendőrhelikopter is részt vett – írja a Los Angeles Times.

Mivel rongálás nem történt, csak szabálysértési ügyről van szó, de a felirat magánterületen helyezkedik el, ezért járókelők nem mehetnének oda.

A hegyoldalt birtokló Hollywood Sign Trust elnöke, Mark Panatier elszomorítónak nevezte, hogy nem becsülik meg Los Angeles egyik fontos ikonját. “Ez egy olyan ikon, ami megerősíti Hollywood fontosságát” – mondta.

Nem ez az első hasonló akció: 2017-ben egy társaság Hollyweedre, vagyis “Hollyfűre” írta át.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások