szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megvan a magyarázat arra, hogy miért a Semmelweis Egyetem rektorától kapta meg a védőoltást.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Majka is megkapta a koronavírus elleni védőoltást – írja a Blikk. Az oltást Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora adta be neki, a zenész utána büszkén pózolt a professzorral a közösségi oldalán.

A Blikk szerint Majkának korábban többször is volt szívproblémája, ezzel magyarázható, hogy Merkely doktor oltotta be, aki a kardiológiai központ igazgatója is.

Az ózdi rapper tavaly ősszel megfertőződött koronavírussal, és hosszú ideig volt kórházban emiatt. A Youtube-csatornáján pedig bemutatta, mit él át egy fertőzött. Amikor hazamehetett novemberben a kórházból, arról még Müller Cecília is megemlékezett, és azt mondta, ő az egyik jelképévé vált annak, hogy az egészségügyi dolgozók milyen nagyszerű és megfeszített munkát végeznek.

Müller Cecília: Majka jelképpé vált

Az országos tiszti főorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján mondta el, hogy mennyire örül a zenész gyógyulásának.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!