szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csak pénzbüntetést kapott.

"Első körben a pénzbüntetés mellett negyedévre bevonták volna a jogosítványomat. Szerettem volna, ha ezt elengedik, mert nem vezetéstechnikai hiba történt, hanem figyelmetlenség. A vírusra való tekintettel azonban most nincsenek személyes meghallgatások, ezért egy kézzel írt indoklásban kellett megfogalmaznom, hogy kérem, a vezetéstől való eltiltástól tekintsenek el, mert egyedül élek, magamról gondoskodom, és a legfontosabb helyekre, ahová el kell jutnom, csak többszöri átszállással tudnék tömegközlekedni" – mesélte a Blikknek Vitray Tamás, aki végül a napokban meg is kapta a választ a kérvényére – kérésének végül helyt adtak.

Noha a pénzbüntetéssel kapcsolatban a tévés nem kívánt felvilágosítást adni a lapnak, az akár hat számjegyű összeg is lehet – írja a lap. Vitray Tamásban nem maradt félelem a baleset óta, azóta is autóba ül, amikor el kell mennie otthonról. Korábban azt mondta, ha érzi, romlanak a vezetési képességei a kora miatt, akkor többet nem ül volán mögé.

Vitray Tamás februárban okozott balesetet, a Kodály körönd környékén ütközött egy fekete Audival, a tévés elismerte, hogy ő hibázott. Mindkét autó totálkáros lett.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!