szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nagy pénzt nyert játékosok kitölthetnek egy önkéntes kérdőívet, amiben elmondhatják, hogyan nyertek. Sok érdekesség van válaszokban.

Az Ötöslottó főnyereményét utoljára nyáron vitték el, az akkori szerencsés mintegy 1,15 milliárd forintot nyert. A Pénzcentrum megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy kiderítse, ki volt az utolsó nagynyertes, aki hozzájárult az általa kitöltött nagynyertes-kérdőív publikussá tételéhez.

A nagynyerteseknek lehetőségük van ugyanis kiölteni egy úgynevezett nagynyertes-kérdőívet, amiben anonim módon beszámolhatnak arról, hogy milyen körülmények között nyertek, illetve, hogy mire költik a nyereményt, kinek adnak belőle és a többi.

A válaszokra mondjuk stratégiát építeni csak most is csak annyiban lehet, hogy kiderült: évtizedek óta, heti rendszerességgel játszik Ötöslottót. De korábban még nem nyert hasonlóan magas összeget.

Számait véletlenszerűen, speciális szelvényfeladási stratégia nélkül választotta ki. A megnyert összeg bizonyos részét pedig pénzügyi befektető segítségével fogja felhasználni.

A fentiek tükrében - egyáltalán nem meglepő módon - a nyertes úgy nyilatkozott: esze ágában sincs abbahagyni a lottózást.

További érdekesség az ilyen nagynyertes visszajelzések alapján, hogy van olyan, aki több alkalommal is nyert már nagyobb összeget.

Kiderült az is, hogy a játékosok többsége csak akkor hiszi el igazán, hogy ő ütötte meg a főnyereményt, ha már kifizetésre került a nyereménye.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rendelt két férfi két prostituáltat, végül lövöldözés lett belőle

Rendelt két férfi két prostituáltat, végül lövöldözés lett belőle

Aláírta Biden az első rendeleteit, amelyekkel az olajipar útjába állna

Aláírta Biden az első rendeleteit, amelyekkel az olajipar útjába állna

A McDonald’s Dél-Amerikában elkezdte ételhulladékból gyártani a tálcákat

A McDonald’s Dél-Amerikában elkezdte ételhulladékból gyártani a tálcákat