szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Száraz István elmondása szerint (aki a képen középen látható) a panzió még 2020-ban megnyithatja a kapuit.

Az Origo korábbi tulajdonosának cége, a Dry Beta Kft. a Kisfaludy hotel-és panziófejlesztési program részeként 42 millió forint állami támogatást kapott egy négycsillagos panzió megépítésére – írta korábban a 24.hu, amely most az érintettnél érdeklődve új információkhoz jutott.

Száraz István a portál kérdésére közölte: a Frida nevű panzió munkálatai már 2019-ben megkezdődtek. A Balatonakarattyán elhelyezkedő panzió hatszobás lesz, és előreláthatólag 2020 negyedik negyedévétől tud majd látogatókat fogadni.

A Magyar Turisztikai Ügynökség még tavaly 43 milliárd forintot osztott szét 625 projektre.

A 24.hu megjegyzi, hogy Száraz István mostanra teljesen kiszállt a média világából. A kormányközeli Origót kiadó New Wave Media Csoport 2017-ben került tőle a jegybankelnök fiához, Matolcsy Ádámhoz, a We Love Budapest Kft.-nek pedig idén nyárig volt a tulajdonosa. Utóbbi üzemelteti a We Love Budapest és a We Love Balaton oldalakat, amelyekről a hvg360 írta meg, hogy a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványhoz kerültek júliusban.

Száraz Istvánnak egy másik cége is van, arról tavaly derült ki, hogy nem kevés pénzért intézheti a Matolcsy György elnökölte Magyar Nemzeti Bank (MNB) kommunikációs feladatait.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pozsgai Rebeka hvg360

Tiborcz István elmerült a budai vendéglátásban, az Origo átjátszásánál bizonyított barátja segíti

Rejtélyes magántőke-alapkezelő tűnt fel pár hónapja a színen, amivel gyakorlatilag egy időben prémium kategóriás étterem nyitotta meg kapuit a Várkert Bazárral átellenben, és utóbb egy borkereskedelemmel foglalkozó cég is aktivizálódott. A több szálon futó történetben a kormányfő veje lehet az összekötő kapocs.

Igazgatóhelyettes lett a vasalódeszkás tornatanárt megalázó tankerületi vezető

Igazgatóhelyettes lett a vasalódeszkás tornatanárt megalázó tankerületi vezető

Az Oscar után a brit filmakadémia díj szabályzata is változik a sokszínűség erősítése miatt

Az Oscar után a brit filmakadémia díj szabályzata is változik a sokszínűség erősítése miatt

Vádemelésig jutott a házkutatás közben agyonlőtt Breonna Taylor ügye

Vádemelésig jutott a házkutatás közben agyonlőtt Breonna Taylor ügye