szerző:
Műértő

Halálveszély! a Kegyeleti Múzeumban, Sigalit Landau a Műcsarnokban, Gábor Imre a Raiffeisen Galériában, Fehér László a Társalgó Galériában, Cseke Szilárd a Kiscelli Múzeumban, Raqib Shaw Manchesterben, korai német fotográfiák Münchenben

Műértő, 2013 május, címlap

A tekintet tilalma – A meztelen férfi a Ludwig Múzeumban (Nagy Edina)

Ezeréves nemzet születik – katalán múzeum- és identitáspolitika (Ébli Gábor)

A változások játéka – konceptualizmus Pakson (Fehér Dávid)

Betonba öntött pénzek – mecenatúra Portugáliában (Muharay Katalin)

Függetlenül egymással – a Jurányi Inkubátorház (Spengler Katalin)

Paragone és Masterplan – múzeumháború Berlinben (Krasznahorkai Kata)

Gallery8 – Roma Kortárs Művészeti Tér (Dékei Kriszta)

Keleti udvarok hűvösében – Art Dubai és Sharjah Biennále (Bagyó Anna)

Nagybányai alapítók – hazai árveréseken (Gréczi Emőke)

Mindenütt jó – az idén Otthon… (Tóta József)

Megnyílt a bécsi Kunstkammer – portré Sabine Haag művészettörténészről, a Kunsthistorisches Museum igazgatójáról (Szászi Júlia)

Tárlatvezető: Süvecz Emese

Kiállításokról

Halálveszély! a Kegyeleti Múzeumban, Sigalit Landau a Műcsarnokban, Gábor Imre a Raiffeisen Galériában, Fehér László a Társalgó Galériában, Cseke Szilárd a Kiscelli Múzeumban (Kelényi Béla, Gelencsér Rothman Éva, Rónai Balázs Zoltán, Szarvas Andrea), Raqib Shaw Manchesterben, korai német fotográfiák Münchenben (Zsikla Mónika, Kovács Ágnes)

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!