szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A hófehér enteriőr a tisztaság és a rendezettség illúzióját...

A hófehér enteriőr a tisztaság és a rendezettség illúzióját kelti, s nem mellékesen kifinomult stílusról árulkodik. A fehér elegáns, optikailag nyújtja, világosítja a teret. Egy fehérre hangolt lakásban minden színes apróság, kiegészítő kiválóan érvényesül.
 
A hófehér ragyogás persze szigorú házirendet követel; kisgyermekes családoknak, állattartóknak nem feltétlenül követendő, de szinglikuckóként tökéletesen beválhat a svéd trend.
 
Hófehér, tükörfényű járólap, fehérre mázolt hajópadló, fehér tartópillérek - ezek a legmarkánsabb elemei a különleges enteriőröknek, melyekről a népszerű svéd designportál, a Sköna Hem közölt összeállítást.
 
Így fest a nagy fehérség egy modern városi lakásban…
 
 
…és egy vidéki rezidenciában:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!