szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A londoni Surrey-ben található ötcsillagos hotel ugyanis a föld alatt épül, így tökéletesen illeszkedik majd az angol...

A londoni Surrey-ben található ötcsillagos hotel ugyanis a föld alatt épül, így tökéletesen illeszkedik majd az angol főváros zöldövezetébe, és több mint 200 szobájában maximális kényelmet biztosít leendő vendégeinek. Ráadásul a teljes alapterülete golfpályaként is hasznosítható lesz. A ReardonSmith Architects által tervezett hotel parkolója is a föld alatt kap majd helyet.

„A koncepciónk magában foglalja egy ötcsillagos hotel minden kényelmét, a wellness részleget és a golfpályákat, ráadásul mindezt úgy, hogy a lehető legkisebb mértékben károsítjuk a környezetet – magyarázta Matthew Guy, a ReardonSmith tervezője.  – A zöldövezetre vonatkozó minden kritériumank meg tudunk felelni, ugyanakkor kényelmet teremtünk a vendégeknek. Ebben világelsők leszünk.”Forrás: inhabitat.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!