szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A népszerű filmrendező, író, színész két éve költözött családjával Brooklynba, New York bohém negyedébe.

A népszerű filmrendező, író, színész két éve költözött családjával Brooklynba, New York bohém negyedébe. Némileg meglepő, hogy az eredetiségéről és új látásmódjáról ismert rendező a konzervatív, viktoriánus stílust követi mindennapjaiban. Olyannyira, hogy ha a falakon nem lenne néhány extravagáns, popkulturális ikonokkal - pl. Miki egér - játszó kortárs festmény, akkor egy idős nagynéni otthonának is gondolhatnánk a lakást. A súlyos bútorok, mintás tapéták, süppedős szőnyegek ugyanakkor jól érvényesülnek a száz éves épület falai között.

A művész kétszáz négyzetméteren él együtt családjával. Mindannapjaiban egy házvezetőnő segíti fenntartani a rendet, az ételről pedig egy francia séf gondoskodik.

(via Architecturaldigest)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Piaristák az ingatlanbizniszben

A Piarista Rendnek jelenleg két - különböző fázisban lévő - ingatlannal kapcsolatos projektje van. Az egyik az V.