szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Hugh Laurie régi álma teljesült, amikor néhány éve közel 700 millió forintért vásárolt egy házat Hollywood Hillsen.

Hugh Laurie régi álma teljesült, amikor néhány éve közel 700 millió forintért vásárolt egy házat Hollywood Hillsen. Laurie "Varázskertnek" hívja a gyönyörű villát, amelyhez edzőterem, úszómedence, vendégház is tartozik.

Az egyébként skót színésznek a sorozat miatt Los Angelesbe kellett költöznie, míg családja otthon maradt. Feleségével úgy gondolták, túl nagy megrázkódtatás volna gyerekeiknek, ha kiragadnák őket megszokott életükből, és Amerikában kellene újrakezdeniük.

Az átmeneti időben a színész bérelt magának egy lakást, de 2008-ban úgy gondolták, hogy egy saját tulajdon - amellett, hogy az speciális befektetésnek sem rossz - megkönnyíti, hogy a család több időt legyen együtt. Nyilván ez motiválta az egyébként erős honvággyal küzdő Laurie-t, hogy a villa berendezésénél a kedves, hamisítatlan "vidéki angol kastély" életérzésre törekedjenek.

A háromszáz négyzetméteres villában egyébként öt hálószoba, négy fürdőszoba van, hogy a látogatóba jövő gyerekeknek hasonló környezetben teljenek napjaik, mint otthon. Azért van némi apró különbség: a ház különlegessége a lélegzetállító panoráma Hollywood dombjaira, valamint egy meghitt kis tavacska. És persze a megfizethetetlen időjárás, a kellemes, mediterrán, csendes-óceáni éghajlat, ahol mindig kék az ég, és az átlaghőmérséklet 25-30 fok között van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!