szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A beruházás megvalósításához 416 millió forintot nyert az intézményfenntartó önkormányzat a Nemzeti Fejlesztési Terv...

A beruházás megvalósításához 416 millió forintot nyert az intézményfenntartó önkormányzat a Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Programja keretében - közölte Fekete Zoltán. A fennmaradó, több mint 550 millió forint a város saját kasszájából származik - tette hozzá a fideszes önkormányzati vezető.

A fejlesztés keretében, a többi között épült egy közel 800 négyzetméteres wellness részleg a hozzá tartozó pihenőtérrel, gyermekmedencével és gyermekmegőrzővel, egy 1100 négyzetméteres élménymedence, illetve fedett öltözők.

Felújítottak két gyógymedencét, új elektronikus beléptető rendszert alakítottak ki, illetve ugyancsak a projekt keretében megújult a strandfürdőt a várossal összekötő kerékpárút egy 1,2 kilométer hosszú szakasza és az út teljes hosszán közvilágítást építettek ki - sorolta a projekt elemeit a 17 ezer lakosú település polgármestere.

A mezőkövesdi nemzetközi rendezvények részvevői is felkereshetik a felújított fürdőt

A válságot megelőzően, évente mintegy félmillió látogató kereste fel a Zsóry Gyógyfürdőt, ami az elmúlt években 400 ezer alá csökkent. A fejlesztéstől éppen azt várják, hogy a korábbi mértékre emelkedjen a fürdőlátogatók száma.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!