szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kósa Lajos szerint végre megszűnik egy „tájseb” a belvárosban.

A patinás debreceni Aranybika szálló lesz a jövőben a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozási és oktatási programjainak debreceni központja – jelentette be az MCC kuratóriumának elnöke.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az MCC megvásárolta és fel is újítja az épületet. Először a szálloda új szárnyát alakítják át, addig a régi szállodarészben kezdődik meg a képzés, amely később a felújított részben működik tovább. Ezután következik a régi épület felújítása, amelyet ismét szállodaként fognak működtetni.

Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője az eseményen azt mondta, hogy az új szállodarész jelentős átalakításával egy "tájseb" szűnik meg a debreceni belvárosban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!