szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Egy hajléktalan férfi elszenesedett holttestére bukkantak a tűzoltók vasárnapra virradó éjjel Debrecenben.

Egy hajléktalan férfi elszenesedett holttestére bukkantak a tűzoltók vasárnapra virradó éjjel Debrecenben. A romos, belvárosi ingatlan azután kapott lángra, hogy hajléktalanok tüzet gyújtva próbáltak melegedni - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

©

A tűzoltók már csak a kiégett, füstölgő házhoz érkeztek - mondta Kovács Károly, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa. A tragédia feltehetően azért következett be, mert a hajléktalanok földön lévő személyes dolgai lángra kaptak, a rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét - tette hozzá.

A százados beszámolt arról is, hogy vasárnap hajnalban a Debrecen és Debrecen-Ondód közötti úton elakadt a hóban hét jármű, amelyekben összesen huszonhárman utaztak. A katasztrófavédelem és a debreceni utak takarítását végző AKSD Kft. munkatársai reggel öt órára szabadították ki a hóban rekedt járműveket, a kiérkező mentőknek senkit nem kellett ellátniuk. A rendőrség egy-egy utcán talált férfit vitt melegedőbe Újszentmargitáról, Monostorpályiból és Debrecenből.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!