Vasvillával támadtak a rendőrökre Gyomaendrődön

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Intézkedés közben megtámadtak egy rendőrt Gyomaendrődön - írja a beol.hu békés megyei híroldal. Az eset az endrődi városrészben, egy ikerházban történt. Az ügyben a megyei főügyészség folytat eljárást.

Az ikerház egyik felének tulajdonosa - aki nem lakik ott -,  délelőtt bejelentést tett a rendőrségen, hogy betörtek a lakásába - írja a beol.hu. Mivel a rendőrök a házon sehol nem találtak behatolásra utaló nyomokat, ezért megkérték az ikerház másik felében lakókat, hogy engedjék fel őket a padlásra.

Ez meg is történt, és amikor a ház közös padlásán kiderült, hogy valószínűleg onnan hatoltak be a lakásba, akkor az ikerház másik felének lakói vasvillával támadtak a rendőrökre.

Az esettel kapcsolatban Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője nem cáfolta, hogy valóban történt Gyomaendrődön hatósági személy elleni támadás. Ugyanakkor mivel az ügyben nem a rendőrség, hanem az ügyészségi nyomozóhivatal folytatja az eljárást, így a rendőrség nem nyilatkozott a részletekről.