szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Búvároktatóknak, majd köztársasági elnöknek adta ki magát az a hajléktalan, akit bolti lopás miatt kaptak el a rendőrök Tatán, de nem tudták megállapítani a személyazonosságát. Az 55 éves férfi egy üveg italt emelt el az egyik kisboltból.

A tatai hajléktalan kedden kora délután ment be a város egyik kisboltjába, pénze nem volt, így az üveg italt a ruhájába rejtette, majd kisétált az üzletből. A két eladó észrevette a lopást, utánamentek, hogy visszakérjék az italos üveget. Ekkor a férfi nyakon ütötte a kezében lévő bottal az egyik eladót.

Az eset szemtanúi az asszony segítségére siettek és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a férfit. Mivel iratai nem voltak, elsőként a személyazonosságát próbálták megállapítani a rendőrök. Az egyenruhások kérdéseire válaszolva először azt mondta, hogy búvároktató, később azonban már nem kevesebbet állított, mint hogy, ő a köztársasági elnök – derül ki a rendőrség közleményéből.

A férfit őrizetbe vették és bíróság elé állítják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kifejezetten kutyáknak és macskáknak építenek hotelt Portugáliában

Kifejezetten kutyáknak és macskáknak építenek hotelt Portugáliában

Egyszeri segélyt igényelt az államtól egy nyugdíjas, 50 forintot kapott

Egyszeri segélyt igényelt az államtól egy nyugdíjas, 50 forintot kapott

Mikor kell az áfát hozzáadni az árhoz?

Mikor kell az áfát hozzáadni az árhoz?