Sorozatbetörők buktak le Móron

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
HavariaPress

Elfogták a rendőrök azt a bandát, melynek tíznél több betörést követtek el Móron és környékén.

A trió - két férfi és egy nő - jellemzően boltokba és hétvégi házakba tört be - értesült a HavariaPress. A múlt év végétől szaporodtak meg a betörések a Fejér megyei városban és környékén. Több boltot és hétvégi házat fosztottak ki a városban, a szomszédos Bodajkon, Bakonycsernyén és Fehérvárcsurgón. A móri nyomozók a kezdetektől sejtették, hogy egy banda áll a betöréssorozat hátterében, a nyomok alapján.

A rendőröket a legutóbbi, hétfőn Bakonycsernyén történt bolti betörés vezette végül el a tettesekhez. A nyomozók megtudták, hogy a betörésből származó áruk Móron, egy Hunyadi utcai házban vannak. A rajtaütéskor elfogták a házban élő 28 éves perkátai férfit és 23 éves húgát.

A házkutatás még tartott, mikor megjelent az ügy harmadik gyanúsítottja, a fiatal nő 30 éves barátja a háznál. A nyomozók eddig tíznél több betöréses lopást tártak fel, melyet a trió követett el, de várhatóan bővül még a terhükre róható bűncselekmények sora. A rendőrök a két férfit őrizetbe vették, a fiatal nő, mivel kisgyermeke van, szabadlábon védekezhet. A két férfi esetében kezdeményezték az előzetes letartóztatást.