szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Volt élettársa szüleinek csányi házában tört-zúzott egy nagyrédei férfi, aki a közös lakásból korábban elvitt tévét és aranyláncot követelte vissza. Kétszer is járt a háznál. A második alkalommal az exbarátnője egy használt lefolyóláncot dobott oda neki, amitől annyira eldurrant az agya, hogy egy serpenyővel leütötte a nőt, majd a volt anyósa fejéhez vágta.

A 41 éves férfi Nagyrédén élt együtt a barátnőjével, de tavaly ősszel összekaptak, és amíg nem volt otthon, megpattant tőle az asszony: az édesanyjához költözött Csányba, és magával vitte a közös vagyonba tartozó egyes műszaki berendezéseiket, az otthon tartott összes készpénzüket, valamint a férfi arany nyakláncát is.

Amikor ezt a férfi megtudta, a nő után ment Csányba, és főleg a tévét követelte vissza, amiért „akár ölni is képes lett volna”.

A nő úgy tartotta őt távol magától, hogy belülről a testével támasztotta a szülői ház bejárati ajtaját, amit volt barátja ütött és rugdosott, miközben ordítva fenyegetőzött. Amikor belátta, hogy elölről nem tud bejutni a házba, hátra ment az udvaron át, és ott egy téglával betörte a hátsó ajtó üvegét, de ekkor meghallotta, hogy a bent lévők már a rendőrséget hívják, lelépett.

Másnap visszament, és már azzal fenyegette az élettársát, hogy nem éli meg a karácsonyt, ha nem adja vissza a cuccait, köztük a tévét és az arany nyakláncot. Ekkor a nő egy használt lefolyóláncot dobott oda neki. Ettől annyira dühös lett, hogy mindenkit fellökött, aki a közelébe került, köztük az idős szülőket is. Azután egy serpenyővel leütötte az élettársát, majd azt volt anyósa fejéhez vágta, és megint hazament.

A férfi volt élettársa 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést, míg a volt anyós 8 napon belül gyógyuló koponyazúzódást szenvedett.

A Hatvani Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a dühöngő férfi ügyében azzal, hogy a bíróság a próbaidő tartamára rendelje el pártfogói felügyeletét is – közölték pénteken.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

"Meg kell szurkálnia valakit" - az interneten fenyegetőzött egy jogosítványát visszakövetelő férfi

"Meg kell szurkálnia valakit" - az interneten fenyegetőzött egy jogosítványát visszakövetelő férfi

BKK-vezér: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormányzati döntésekről nincs információnk

BKK-vezér: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormányzati döntésekről nincs információnk