Tetszett a cikk?

Czeizel Endre felfüggesztett szabadságvesztés helyett másodfokon pénzbüntetést kapott, Körmendy-Ékes Judit büntetését pedig megrovásra enyhítette a bíróság.

Az első fokon felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt Czeizel Endre orvos-genetikus 200 ezer forint pénzbüntetést kapott egyrendbeli, bűnsegédként elkövetett családi állás megváltoztatása miatt.A Fővárosi Ítélőtábla a Fővárosi Bíróság első fokú ítéletét változtatta meg másodfokon. Több vádpontban felmentés született, más esetekben enyhítették az első fokon kiszabott büntetést. Az ítélet jogerős.Körmendy-Ékes Judit, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) egykori vezetője - aki ellen egy magyarországi, de szintén pénz ellenében lebonyolított örökbeadás miatt emeltek vádat - büntetését megrovásra enyhítette a bíróság. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szállodaépítés ellen ölelkeztek Tatán

Szállodaépítés ellen ölelkeztek Tatán

Orbán: Nem lesz egy jó hangulatú ősz

Orbán: Nem lesz egy jó hangulatú ősz

Szerencs, ahol nemcsak a Fidesszel, hanem saját szövetségese sötét múltjával is küzd a baloldal

Szerencs, ahol nemcsak a Fidesszel, hanem saját szövetségese sötét múltjával is küzd a baloldal