szerző:
MTI

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján tette közzé a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapat hazai mérkőzéseire érvényes szurkolói házirendjét.

Springer-szobor. Őt már megmotozták
© Túry Gergely
A szombaton kezdődő bajnoki szezonban csak azok a ferencvárosi szurkolók léphetnek be az Üllői úti stadionba, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a bejáratnál megmotozzák őket, és a tiltó listára felkerült tárgyakat elvegyék tőlük.

Tilos a rendelkezés értelmében többek között fegyvert, kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközt a létesítménybe vinni, de a biztonságiak a ruházatot is ellenőrzik és olyan felirat, jelkép sem lehet a pólón, pulóveren, amelyet a hatályos magyar jogszabályok megtiltanak.

A ferencvárosiak hazai meccseire csak olyan zászlókat, transzparenseket szabad bevinni, amelyeket előzetesen egyeztettek a ferencvárosi vezetőkkel. A szurkolói házirend megtiltja olyan feliratok elhelyezését a lelátón, amelyek más nemzetekre, vallási felekezetekre vagy az aktuális ellenfélre nézve sértő szöveget tartalmaznak.

Ittas szurkolókat szintén nem engednek be a stadionba, amelynek egész területén tilos a szeszesital árusítása.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Itthon

Angol érdeklődő a Fradi iránt

Nyilvánosan is bejelentette a múlt héten az ingatlan- és labdarúgó-üzletágban is érdekelt Kevin McCabe, a Sheffield United elnöke, hogy érdeklődik a Ferencváros iránt.

MTI Itthon

Otthagyta a Fradit a T-Mobile

Kedd este a Ferencváros labdarúgócsapatának évadzáró vacsoráján bejelentették, hogy a T-Mobile a továbbiakban nem támogatja a felnőtt futballt.

MTI Itthon

FTC: 800 millió jönne, ha Bácsalmási lesz az elnök

Bácsalmási Ottó ígérete szerint 800 milliós befektetés érkezne egy cégcsoporttól a Ferencvároshoz, amennyiben a klub szerdai közgyűlésén őt választják meg elnöknek. A Vasaba invesztáló Rácz Gábor és Milan Mandaric (Portsmouth) nevét említette, mint befektetőkét.

MTI Itthon

MLSZ: kerítésbontás Kispesten, fegyelmi vizsgálat az FTC-nél

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége rendkívüli ülésén engedélyezte a Budapest Honvédnak, hogy lebontsa a Bozsik Stadionban a nézőket a pályától elválasztó kerítést, és hazai mérkőzéseit így rendezze meg. Kisteleki István, az MLSZ elnöke a tanácskozás utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa kért erre engedélyt.

MTI Shake

Botrány a Fradi-meccs után

Azt követően, hogy a Ferencváros gólnélküli döntetlent játszott a Baktalórántházával a labdarúgó NB II utolsó fordulójában és eldőlt, hogy a fővárosi csapat nem jutott fel az élvonalba, a hazai drukkerek megszállták a klubház előtti területet.

MTI Itthon

FTC: Csank nem ígér diadalmenetet

Csank János, a másodosztályú Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője nem ígér diadalmenetet, de mindenképpen a feljutás a célja.

MTI Itthon

FTC: Ináncsy Miklós az új elnök

Az FTC rendkívüli tisztújító küldöttközgyűlésén megválasztott tíztagú elnökség Ináncsy Miklóst, a teke-szakosztály elnökét választotta az egyesület elsőszámú vezetőjének. A húsiparban érdekelt üzletember mandátuma - akárcsak az általa vezetett testületnek - május 31-ig szól.

MTI Itthon

Fradi: félrevezetett és megtévesztett?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke félrevezetés és megtévesztés vétségével megindította az eljárást a Ferencváros ellen, amiért olyan nyilatkozatot adott be az NB II-es nevezés során, hogy nem áll perben az MLSZ-szel, holott május 2-án keresetet nyújtott be a szövetséggel szemben.

MTI Itthon

Megtámadták a Fradi focistáját

A népligeti aluljáróban vasárnap délelőtt megtámadták és bántalmazták Jeremias Buzt, a Ferencváros argentin labdarúgóját.

MTI Itthon

FTC: lemondott Albert Flórián

Lemondott elnökségi tagságáról Albert Flórián, aki tiszteletbeli elnökként volt a Ferencvárosi Torna Club vezetőségének tagja. Ezzel az eredetileg 12 fős elnökség hat tagúra csökkent, így határozatképtelenné vált.

MTI Itthon

FTC-demonstráció: a nóta vad volt, de rendőrök nem kellettek

Közel ezer szurkoló vett részt a Ferencváros-Jászapáti NB II-es labdarúgó-mérkőzés előtt szervezett demonstráción, amely az "összefogás napja" elnevezést kapta. A békésnek meghirdetett kezdeményezés első perceiben olyan dal szólt a hangszórókból, melynek refrénje "törjetek, zúzzatok!" volt, de erre végül is nem került sor, a kivezényelt rendőröknek egyszer sem kellett közbeavatkozniuk.

MTI Gazdaság

Ismét KVI-pályázat az FTC Üllői úti ingatlanára

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) szerdán közzéteszi a Ferencvárosi Torna Club (FTC) Üllői úti stadionjának és a hozzá tartozó területek tulajdonjogának értékesítésére vonatkozó, immár harmadik pályázatát.

Előkerült Borkai Zsolt, ő is leszavazott

Előkerült Borkai Zsolt, ő is leszavazott

Napsütésben szavazhat az ország

Napsütésben szavazhat az ország

Szabó Tímea: Ezernyi fideszes Borkai Zsolt van az országban

Szabó Tímea: Ezernyi fideszes Borkai Zsolt van az országban

Olcsóbb lesz a benzin szerdától

Olcsóbb lesz a benzin szerdától

Kecskemétnek most is fideszes lesz a polgármestere

Kecskemétnek most is fideszes lesz a polgármestere

Bloomberg: egy jachton tartott orgia teszteli Orbán-rendszerének vasmarkát

Bloomberg: egy jachton tartott orgia teszteli Orbán-rendszerének vasmarkát