Elkapták a 15 éves kaposvári parfümtolvajt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Több alkalommal lopott parfümöket egy 15 éves fiú Kaposváron, a rendőrség elkapta, nemsokára bíróság elé állhat.

A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy fiatalkorú fiú ellen. A police.hu azt írja: május 30-án kora délután egy kaposvári drogériából parfümöt lopott el egy ismeretlen úgy, hogy arról az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd az üzletből fizetés nélkül távozott.

Az üzletben elhelyezett biztonsági kamerák rögzítették, amikor ugyanez a személy június 4-én kora délután ismét visszament a drogériába és ugyanezzel a módszerrel két parfümöt lopott el. A két sikeres akción felbuzdulva június 21-én 16 óra körül ismét visszatért a boltba, és a már jól bevált módszerével szintén ellopott két parfümöt, azonban ez alkalommal a biztonsági őr már tetten érte.

A 15 éves fiút a rendőrök a helyszínen elfogták, a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították és – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság az eljárást október 4-én befejezte és a nyomozati iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészségnek.