A kétéves gyerek a nő karján ült, miközben az élettársa ütötte-verte

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha beigazolódik a gyanú, egy gyerekverő, nőverő rémet fogtak Pest megyében. A 31 éves L. Sándort előzetes letartóztatásba helyezték, miután szombaton megverte és késsel fenyegette élettársát.

Előzetes letartóztatásba került a 31 éves L. Sándor, miután a gyanú szerint szombaton súlyosan bántalmazta élettársát tápiószelei albérletükben – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Kiskorú veszélyeztetése és kapcsolati erőszak gyanújával indult eljárás a férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított szombaton kora este először törni-zúzni kezdett a lakásban, összetörte a bútorokat, majd rátámadt az élettársára. A nőt minden ok nélkül rángatta, többször megütötte és rugdosta. A bántalmazás közben a sértett a karjában fogta kétéves közös gyermeküket. Ez után a férfi szándékosan összetörte a nő telefonját, majd magához vett egy kést és a nő nyakához, majd a hátához szorította és azzal fenyegette, hogy megöli.

A nő az eset után feljelentést tett a rendőrségen, a rendőrök ezután elfogták és előállították a férfit.

Nyomozás közben kiderült, hogy L. Sándor korábban már többször megütötte az élettársát, valamint a nő velük élő és nevelésük alatt álló idősebb gyermekét is rendszeresen bántalmazta. A bíróság kedden elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.