Visszavágnak a sípolók: Putyin fizet, Orbán hazudik

Visszavágnak a sípolók: Putyin fizet, Orbán hazudik

Utolsó frissítés:

Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kommunikációs csatával folytatódott az állami ünnep megzavarása. A Fidesz azt terjeszti, hogy Soros György pénzelte az Együtt tagjait és aktivistáit a fütyülésre, mire az ellenzéki párt visszaüzen: nem ők ugrálnak, ahogy a külföldi úr azt megfizeti.

A Fidelitas a Nemzeti Múzeum előtt plakátokon hirdette: Soros fizet, Juhász fütyül. Ezt az olvasatot terjesztette délután a Fidesz is. Erre az Együtt ismét megszólalt, most nem sípolva. Közleményüket alább olvashatják.

A Fideszben továbbra sem tudják felfogni és elfogadni, hogy vannak a közügyek iránt elkötelezett emberek, közösségek, akik és amelyek nem pénzért cselekszenek, hanem meggyőződésből. Érthető, hogy Rogán Antal és Orbán Viktor pártjában, Habony Árpád, Andy Vajna és Matolcsy György baráti körében a politika pusztán a pénzről és a fizetségről szól mindenki számára. De az Együttben elkötelezett, a meggyőződésük és a Fidesz ellen vívott küzdelmük mellett kitartó emberek dolgoznak, a legtöbben önkéntesként. Bátorságukat, összetartásukat és elkötelezettségüket a mai napon is bizonyították.

A Fidesznek a politika immár végérvényesen a pénzről, lopásról, hazugságról szól.

Hazudik Orbán Viktor, aki megint Brüsszeltől féltette hazánkat, pedig éppen ő árusítja ki Magyarországot a sokkal veszélyesebb, Putyin által vezetett Oroszországnak.

Hazudik a Fidelitas, aminek ma is csak egy buta és hazug Soros Györgyözésre futotta.

Hazudik a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint Juhász Péter pártelnök letagadta az állami pénzzel kitömött, az állami ünnepet biztosító Valton biztonsági őreinek, hogy nincs nála síp. Juhász Péter ezzel szemben éppen azt mondta a biztonságiaknak, hogy ha valaki bejön és nincs nála síp, ő maga ad neki.

Hazudik az állami hirdetési pénzekkel kitömött, fideszes pártmédia, a 888.hu is: állításukkal ellentétben nem igaz, hogy Juhász Péter nem volt hajlandó egyeztetni a rendőrséggel. A pártelnököt 9 óra 39 perckor hívták fel telefonon, hogy 9.45-re menjen be a Teve utcába egyeztetni. Ezt természetesen nem tudta vállalni Juhász Péter, már csak azért sem, mert 10.00 órára hirdetett meg nyilvános eseményt. A fideszes lakájmédia hazugságával ellentétben az az igazság, hogy Juhász Péter mindig rugalmasan áll a rendőrségi egyeztetésekhez; tegnap este 21.00 órakor is a BRFK-n volt.

A Fidesz ma már szimpatizánsait is elhazudja, akiket közpénzen fenntartott járművekkel és focicsapatok buszaival szállítottak az állami ünnepségre.

Hozzászólások