Kiderült, tehetséges Szijjártó-imitátorok olvassák a hvg.hu-t

Kiderült, tehetséges Szijjártó-imitátorok olvassák a hvg.hu-t

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Elég jó aránnyal találták el olvasóink Szijjártó Péter EP-döntésre adott reakciójának fő mondatait. Gratulálunk kedves olvasóinknak, akik, ha kellően elkötelezettek a futsal ügyében, és sokat dekáznak, példátlan politikai pályafutás előtt állhatnak.

Kijött Szijjártó Péter külügyminiszter reakciója az EP 7-es cikkelyes döntésére - lássuk, mennyire találták el olvasóink a keleti nyitás motorjának, a Dunakeszi Kinizsi legfőbb mentorának szavajárását, mennyire érezték meg, milyen érveket hoz fel a miniszter!

"Soros György nem tudja elfogadni, hogy Magyarország a migránsok kényszerbetelepítése helyett a szabadságot és a nemzeti kultúrát választotta" György elég közel állt a miniszteri nyilatkozat egyik mondatához. Szijjártó ugyanis ezt nyilatkozta az MTI-nek: "a mostani európai parlamenti szavazás 'gyakorlatilag egy Tavares-jelentés helyett egy Soros-jelentésről szólt, Soros György hálózatának egy újabb támadását láthatjuk Magyarországgal szemben'". Valamint ezt: ""Az európai intézmények egyértelműen nem tudják elfogadni azt, hogy Magyarország kormánya minden nemzetközi nyomásgyakorlás ellenére olyan migrációs politikát folytat, amelyben kizárólag Magyarország és a magyar emberek biztonságát tartja szem előtt."

"Az Európai Parlament mai, egyébként érvénytelen határozata, csak még inkább elkötelezetté tesz minket mind a fizikai, mind az erkölcsi és kulturális határok védelmében tett erőfeszítéseink megkettőzésére" Gergely is majdnem pontosan eltalálta Szijjártó szavait, melyek így hangoznak: "a magyar kormány csak Magyarország és a magyar emberek biztonságát tartja szem előtt, és mindenki biztos lehet abban, hogy "Magyarországra egyetlenegy illegális bevándorló sem teheti be a lábát". 

Gyuri (nem Soros) volt olyan kedves, megadta a mindenkori KKM-nyilatkoztatok alapszókészletét:

"példátlan, felháborító, soros, bürokraták, támadás, hazudik, baloldal, álcivil, rezsicsökkentés. És gyurcsány".

Egy olvasónk ezt vizionálta: "Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." - aztán elárulta, ezt Virág elvtárs mondta a Tanúban.

Highcape nevű olvasónk pedig úgy látta, ez fog jönni: "Alkalmatlanságomat felismerve, ezennel benyújtom a lemondásomat" aztán hozzátette "Ja, bocs, ezt nem fogja mondani!"

Köszönjük olvasóink hozzájárulását a magyar diplomácia munkájához!

Hozzászólások