szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Baranyi Krisztina szerint áprilisban mindenki csődöt mondott. Hiába kereste több párt is, Baranyi Krisztina úgy döntött, függetlenként indul a jövő évi önkormányzati választáson Ferencvárosban.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

“2019-ben független jelöltként elindulok Ferencváros polgármesteri tisztségéért. Több párt is megkeresett, hogy tegyem ezt az ő színeikben, de azt gondolom, hogy nekem itt a magam szintjén is szembe kell néznem az április 8-i katasztrofális ellenzéki vereség tanulságaival.

Áprilisban mindenki csődöt mondott.

Az ellenzéki pártok képtelenek voltak megfelelni a választóik elvárásának, az egymás iránti gyanakvás, rivalizálás és a sokszor személyes sérelmek okozta ellenségeskedés megakadályozta, hogy a választói akarat érvényesüljön.”

Ezt írja közösségi oldalán Baranyi. Majd hozzáteszi, komolyan kellene venni, hogy egy kormánypárti jelölttel szemben egy ellenzéki induljon esélyesként. Épp ezért már most nyilvánosságra hozta programját,

amelynek támogatására felkértem az összes ellenzéki pártot, a Kétfarkú Kutyáktól a Jobbikig.

Mert hiszem, hogy helyi szinten mindenhol lehet olyan megegyezés, amely egy megvalósítható és előrevivő programról, a választók jólétéről és érdekeiről szól, nem pozíció- és pénzosztogatásról.

A program olvasható a posztban:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lenyűgöző lelet került elő az apokaliptikus Pompejiből: úr és szolgája testét rekonstruálták

Lenyűgöző lelet került elő az apokaliptikus Pompejiből: úr és szolgája testét rekonstruálták

Akciós áron kínálják az ékszereket Vajna Tímea bedőlt gyémántérdekeltségéből

Akciós áron kínálják az ékszereket Vajna Tímea bedőlt gyémántérdekeltségéből

Mit szólna, ha rájönne, Orwell 1984-éből már sok minden megvalósult Magyarországon?

Mit szólna, ha rájönne, Orwell 1984-éből már sok minden megvalósult Magyarországon?