szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A falat megbontva jutott be a melléképületbe, és kipakolta.

A berhidai illetékességű sértett tett bejelentést a rendőrségen, hogy ismeretlen személy tavaly június 16. és 2018. augusztus 16. között a családi házának különálló melléképületébe bement és onnan értéktárgyakat vitt el.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az ingatlant bérlő 20 éves budapesti lakos került a rendőrök látókörébe, mint a bűncselekmény elkövetője, írja a rendőrség. A fiatalember az anyagi gondjait akarta megoldani azzal, hogy a melléképületből értékeket vitt el a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül. A férfi az épület falát megbontva a helyiségbe jutott, és több héten keresztül szekrénysort, festményeket és porcelánokat tulajdonított el több mint kettőszázezer forint értékben.

A várpalotai rendőrök a 20 éves férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A gabonapehely-gyártók is rengeteget profitáltak a koronavírusból

A gabonapehely-gyártók is rengeteget profitáltak a koronavírusból

Bemutatjuk a letartóztatott Jimmy Lai médiamágnást, Hongkong védelmezőjét

Bemutatjuk a letartóztatott Jimmy Lai médiamágnást, Hongkong védelmezőjét

Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát

Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát