szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szocialista politikus több ajánlást szedett össze a zuglói polgármesternél.

Jövő héten tartják a baloldali előválasztást, ahol Horváth Csaba szocialista és Karácsony Gergely párbeszédes politikus közül lehet majd kiválasztani a főpolgármester-jelöltet, aki nyáron még fut egy kört Puzsér Róberttel illetve más esetleges jelöltekkel.

Az első körben Horváth Csaba lenyomta Karácsonyt: a szocialista politikus ugyanis több aláírást - 6465 darabot - adott le, mint Karácsony - aki 5300-at gyűjtött.

Kiderült az is, online elég kevesen szavaznak, a határidőig összesen 1411 ember regisztrált. Ők hétfőn kora délutánig kapják meg a szavazáshoz szükséges kódot. Személyesen hétfőtől lehet szavazni - az előtt nem kellett külön regisztrálni -, 26 pártirodában illetve 7 csomópontban felállított sátorban.

A győztest február 3-án hirdetik ki. A Závecz Research kutatása szerint az ellenzéki jelöltek közül Karácsony Gergelyt támogatják a legtöbben, de még ő is 6 százalékponttal van lemaradva Tarlós István főpolgármester mögött.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el Vidnyánszkyékat

A színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el Vidnyánszkyékat

Radar360: Nem megy a bevásárlóközpontoknak, Trump a TikTok körül kavar

Radar360: Nem megy a bevásárlóközpontoknak, Trump a TikTok körül kavar

Mandulás lett az idei év tortája – kihirdették a győztest

Mandulás lett az idei év tortája – kihirdették a győztest