Dobrev Klára pert nyert Deutsch Tamással szemben

Dobrev Klára pert nyert Deutsch Tamással szemben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Fidesz EP-képviselőjelöltje azt mondta a DK-éra: később szüksége lehet a mentelmi jogára, ezért akar uniós képviselő lenni.

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselőjelölt azt mondta a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjelöltjére az M1 műsorában:

„Dobrev Klárának később szüksége lehet a mentelmi jogra, valójában ezért döntött most úgy, hogy képviselő szeretne lenni az uniós parlamentben”.

Ezt a hirado.hu csak simán azzal a címmel adta el, hogy "Korrupciógyanús ügyekbe keveredhet a későbbiekben Dobrev Klára".

Deutsch kijelentésével arra utalhatott, hogy Dobrev férjének, Gyurcsány Ferencnek egy vagyonkezeléssel és tanácsadással foglalkozó cégét, az Altust hírbe hozták Czeglédy Csabával, akit költségvetési csalással gyanúsítanak, emlékeztet a Mérce.

Dobrev Facebook-oldalán azt írja: "Jogerősen ismét pert nyertem Deutsch Tamással szemben. Már nem is számolom, hányadik hazugságuk bukik meg. Az ítélőtábla azt is kimondta, hogy "Deutsch nem jóhiszeműen járt el, mert tudnia kellett, hogy tényszerűen nem igaz, amit mond".”

Hozzászólások