szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kockás plédbe bugyolálta a kamerát.

A Népszavát a balatonföldvári keleti strand felháborodott látogatói tájékoztatták az esetről. A kamerát egy éppen öltöző fiatal nő vette észre, aki azonnal szólt a strand alkalmazottainak – ők értesítették a rendőrséget.

A lap szerint két járőr és civil ruhás nyomozók érkeztek a partra, és ott várakoztak, hogy a kamera tulajdonosa visszatérjen a helyszínre. Hamarosan a két járőr egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit kísért el a strandról. A civil ruhás rendőrök pedig rögzítették a nyomokat és a bizonyítékokat.

"Az ügy kapcsán kollégáim egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akit tiltott adatszerzés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki" – válaszolta a Népszavának Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A nyomozás érdekében viszont több információt egyelőre nem adhatnak ki.

Júliusban két hasonló eset is borzolta a kedélyeket. Zamárdiban a gyerektábor zuhanyzóit használó lányokat kukkolt és fotózott egy férfi. Egy balatonboglári apartmantulajdonos pedig több szobáját is bekamerázta.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
220 milliót nyert valaki a hatos lottón

220 milliót nyert valaki a hatos lottón

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen

Hat szabad intenzíves ágy maradt egész Romániában

Hat szabad intenzíves ágy maradt egész Romániában