szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elsősorban szegény körülmények között élő embereket, például romákat, fogyatékosokat vagy rokkantakat próbálnak majd támogatni.

Alapítványt hoz létre Beer Miklós, amelynek az a célja, hogy minden rászoruló embert támogassanak a maga körülményei között.

Legújabb blogbejegyzésében a nyugalmazott váci megyés püspök úgy fogalmazott, hogy elsősorban a szegény körülmények között élő emberekre gondol, például romákra, fogyatékosokra, vagy rokkantakra

„ Hosszú a lista, de azt hiszem, mindenki ismer olyanokat, akiknek épp most van szükségük segítségre – tette hozzá, majd Ferenc pápát idézte, aki azt mondta, a fiatalok képesek arra, hogy jobbá tegyék ezt a világot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dercsényi Dávid Itthon

Beer Miklós: "Megmondták, hogy fogjam be a számat"

Beer Miklós váci megyés püspök utódját augusztus 24-én szentelik fel, ő nyugdíjas püspök lesz. A hvg.hu-nak adott interjúban elmondta, hogyan látja a kereszténység és az egyház állapotát, és azt is, hogy szociális projekteken gondolkodik, és szeretné javítani a párbeszéd és a közéleti javulás esélyeit. Arról is beszélt nekünk, mit bánt meg leginkább, és hogy a 2018-as választás előtt a felsőbb körökből hogy szóltak rá, hogy maradjon csendben.

Sok Bayern-drukker mondta le a budapesti focitúrát

Sok Bayern-drukker mondta le a budapesti focitúrát

Motiváltnak érzi magát? Az nem elég - a motivációt fenn is kell tartani!

Motiváltnak érzi magát? Az nem elég - a motivációt fenn is kell tartani!

Koronavírus: újabb nyolc elhunyt, 951 fertőzött

Koronavírus: újabb nyolc elhunyt, 951 fertőzött