szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fidesz alelnöke ugyan nem tartja helyesnek, amit a győri polgármester cselekedett, de nem hiszi, hogy az ügy miatt ki kellene zárni őt a Fideszből.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Az Index megkérdezett több fideszes politikust is, hogy mi a véleményük Borkai Zsolt győri polgármesterről megjelent képekről és videókról. A Jászberényben egy bölcsőde avatásán mikrofon elé álló politikusok közül Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár nem kommentálta az ügyet, Bánki Erik, a parlament gazdasági bizottságának elnöke válaszolt, de azt mondta, mivel nem ismeri az ügy részleteit, és nem vett részt az eseményen, ezért nem tud érdemben nyilatkozni. Harrach Péter szerint magánügyről van szó, ezért nem válaszolt.

Novák Katalin hosszabban nyilatkozott. A Fidesz alelnöke elmondta, „szerencsétlen dolog”, hogy ez történt, de ezt az érintettnek kell elrendeznie a családjával, ugyanakkor hangsúlyozta: ez a magánvéleménye.

Novák Katalin szerint, ha az a kérdés, hogy Borkai példaértékűen viselkedett, akkor nemmel kell válaszolnia, azt viszont hangsúlyozta, hogy ez ügy csak a győri polgármesterre és családjára tartozik.

Az alelnök elmondta, hogy ugyan nem tartja helyesnek, amit Borkai cselekedett, de nem hiszi, hogy az ügy miatt ki kellene zárni őt a Fideszből. Álláspontja szerint a Fidesz egy nagy párt, nagyon sok taggal, ezért vannak olyanok, akik elbotlanak, hibáznak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Vállalkozás

Újabb kérdéseket vet fel egy Borkai-féle szexvideó

Hiába volt egy négyszer olcsóbb ajánlat, két éve a Diákolimpia 2017 Kft. nyerte azon a győri városi pályázaton, amelyet a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál étkeztetési feladataira írtak ki. A cég vezetője és egyben tulajdonosa az a Szabó Ervin, akiről az Index azt állítja, hogy ő tűnt fel a keddi videóban.

hvg.hu Itthon

Megtalálhatták a kisrepülőt, ami Borkai ügyvéd barátjához köthető

Az Átlátszó megtalálta Rákosfaly kisrepülőgépét, amivel Horvátországba mehettek Borkaiék. A Cessna feltűnt már korábban is a győri polgármester társaságában, két MTI-s felvételen is felbukkant 2014-ben. Mindeközben a péri repülőtér webkamerája pont tavaly pünkösdkor nem tudott felvételt készíteni, amikorra a kiruccanást teszi a kínos felvételeket nyilvánosságra hozó blog szerzője.

Ezeknek a napelemeknek már napsütés se kell ahhoz, hogy energiát termeljenek

Ezeknek a napelemeknek már napsütés se kell ahhoz, hogy energiát termeljenek

Meghalt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója

Meghalt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója

Hivatalos: Joe Biden nyert Pennsylvaniában is

Hivatalos: Joe Biden nyert Pennsylvaniában is