szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ötletében és kivitelezésében is vitathatatlanul elegáns megoldás.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Egy Soroksár széli újépítésű lakóparknál tartott szombaton útavató fesztivált a kerület függetlenként, de fideszes támogatással induló polgármester-jelöltje, Bese Ferenc. Az esemény a kormánypárti kampányrendezvények megszokott medrében csordogált: közepesen unalmas színpadi és egyéb programok mellett mindenütt a jelölt, illetve a körzet fideszes képviselőjének plakátjai, narancssárga, pártlogós lufikkal rohangáló gyerekek, ingyen sör, kürtőskalács, vattacukor.

Ami különlegessé tette, az a tankönyvbe való kormánypárti gondosság és prezicizitás: ha már elköltünk jó pár milliót a saját népszerűsítésünkre, ne kövessük el azt a hibát, hogy a résztvevők a - hirdetéseit amúgy legálisan kihelyező - ellenfélről is impulzusokat szerezzenek.

©

A Fidesz aktivistái láthatóan egyébként hanyagul végezték el a munkát - talán nem volt több szemeteszsák -, hiszen a letakart plakát alján azért kilóg Bese Ferenc kihívójának, az ellenzéki összefogást képviselő jobbikos Berecki Miklósnak a neve.  

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Túlzottan beépített, forgalmas – a Fertő tavi beruházást kifogásolja egy nemzetközi szervezet

Túlzottan beépített, forgalmas – a Fertő tavi beruházást kifogásolja egy nemzetközi szervezet

Hazacsalta a telefontolvajokat a kazincbarcikai fiú, hogy az apja tegyen rendet

Hazacsalta a telefontolvajokat a kazincbarcikai fiú, hogy az apja tegyen rendet

A dohányboltok is nyitva maradhatnak

A dohányboltok is nyitva maradhatnak