szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Alkotmányvédelmi Hivatal megerősítettre, hogy nyomoznak, de született az ügyben egy másik feljelentés is.

Tényi István közérdekű bejelentést tett az Alkotmányvédelmi Hivatalnál a kiszivárgott Karácsony Gergely hangfelvételek miatt - írja az Index. Egy kormányhatározatra hivatkozva tette meg a bejelentését, amely szerint az "feljogosítja és kötelezi az Alkotmányvédelmi Hivatalt arra, hogy a központi államhatalmi és a kormányzati tevékenység szempontjából fontos szervek, intézmények és létesítmények biztonsági védelmét garantálja".

Az Alkotmányvédelmi Hivatal azt a választ adta, hogy az ügyben nyomozás van folyamatban.

Mint korábban írtuk, Zugló szétlopásáról és a családját ért fenyegetésről beszélt Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt egy nyilvánosságra került hangfelvételen. Nem sokkal később Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a beszélgetéseket a Képviselői Irodaházban tartott elnökségi üléseket vehették fel. Szabó akkor azt is bejelentette, hogy a Fővárosi Főügyészséghez fordultak tiltott adatszerzés gyanúja miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG hvg360

Itt a kiszivárogtatott Karácsony-hangfelvétel leirata

Az alábbiakban minden érdemi részét közöljük a Karácsony Gergelyről kiszivárogtatott hangfelvételnek. Félkövérrel szedtük a kérdéseket, amelyeket valaki eltorzított. Ezen túl jelöltük, ahol vágás helye hallható. Ez nem jelenti azt, hogy másutt nem történhetett manipuláció.

Sok izgalmas funkcióval érkezett meg a watchOS 7

Sok izgalmas funkcióval érkezett meg a watchOS 7

Elkészült az első gombakoporsó, komposztálódik benne a holttest

Elkészült az első gombakoporsó, komposztálódik benne a holttest

Idén már nem kerül mozikba a Toxikoma

Idén már nem kerül mozikba a Toxikoma