szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A független, de ellenzéki támogatással induló Veres Pál polgármester csapatának tagja a humorista.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

A 23 megyei jogú városból tizet, köztük Miskolcot is, elvitt az ellenzék. A polgármester 15 ellenzéki képviselővel dolgozhat együtt, bejutott még tíz fideszes, egy Mi Hazánk-politikus és egy civil. Veres Pál polgármester és csapata a Függetlenek A Szinva Városáért Egyesület színeiben indultak, és a teljes ellenzék támogatását bírták.

Képviselőjelöltként elindult Erdei Sándor Zsolt is, aki Rokker Zsolttiként ismertebb. A 12-es számú körzetben nyert egyéni mandátumot.

Erdei a júliusi időközi önkormányzati választáson is indult, akkor trükkök százait vetették be ellene, így akkor nem nyert.

Kiemelt kép: Erdei Veres Pál polgármesterrel / Facebook

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Petruskó Norbert Itthon

Tarolt az ellenzék Miskolcon - őket is meglepte az eredmény

Feszült arcok a Fidesznél, örömittas, egymást ölelgető emberek a Velünk a Város Egyesület eredményváróján – még az ellenzéki összefogás jelöltjeit is meglepte, milyen sikerrel szerepeltek az önkormányzati választáson Miskolcon. Polgármester-jelöltjük, Veres Pál a szavazatok 80 százalék körüli feldolgozottságánál rögtönzött sajtótájékoztatót tartott, hogy kommentálja az eredményeket: azt, hogy a szavazatok 54,8 százalékának megszerzésével ő lehet Miskolc új polgármestere. A Fidesz jelöltje, Alakszai Zoltán 40,8 százalékos szavazataránnyal várta az este végét.

Wayne Rooney visszavonult

Wayne Rooney visszavonult

Nem fekete-fehér történet: a szereplők bőrszíne miatt került össztűz alá a Netflix sikersorozata

Nem fekete-fehér történet: a szereplők bőrszíne miatt került össztűz alá a Netflix sikersorozata

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját