szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Dézsi Csaba Andrásnak nem osztottak túl sok lapot Kövér László videójában.

Kövér László, az országgyűlés elnöke is beszállt a győri kampányba a Fidesz polgármester-jelöltje, Dézsi Csaba András mellett.

Míg Kövér Dézsit méltatja, addig a győri jelölt karót nyelve állja végig a házelnöki nagymonológot. Kövér beszédében sok meglepetés nincs, szerinte a kardiológusnál jobb jelöltet nem lehetett találni:

Vasárnap Győrben időközi polgármester-választást tartanak, miután a szex- és korrupciós botrány után Borkai Zsolt október végén lemondott posztjáról. A Fidesz Dézsi Csaba András kardiológust indítja a városban, az ellenzéki pártok pedig Pollreisz Balázst, az MSZP városi elnökét. Balla Jenő független önkormányzati képviselő is jelölteti magát a polgármesteri címért, míg a Mi Hazánk egy vőfélyt, Géber Józsefet jelölte. Polgármester szeretne még lenni Hajnal János és Kirchfeld Mária is, akik függetlenként indulnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az iPhone-ján próbálna ki egy Samsung telefont? Nem lehetetlen

Az iPhone-ján próbálna ki egy Samsung telefont? Nem lehetetlen

Rabkórházba szállítják át Navalnijt

Rabkórházba szállítják át Navalnijt

CEU: Nem tesszük ki magunkat újra egyetlen ember és rezsimje politikai szeszélyeinek

CEU: Nem tesszük ki magunkat újra egyetlen ember és rezsimje politikai szeszélyeinek