szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fitneszguru a héten sokakat magára haragított egy videójával. Most azt mondta, eljött a bocsánatkérés ideje.

Harmadik alkalommal jelentkezett be a héten live videóban a Facebookon Schobert Norbert, a téma pedig most is a korábbi nagy port kavart kijelentése volt. Emlékezetes: a fitneszember korábban azt mondta, a házasságot a nők teszik tönkre, amiért a szülés után nem fogynak le.

Schobert pénteki videóját azzal kezdte, hogy ez a "végső konklúziója" a témában, és hogy eljött a bocsánatkérés ideje. Ezt a felvétel alatt meg is tette, ám kizárólag a stílus miatt. A mondandó tartalma és az "elvek" mellett Schobert továbbra is kitart, mert a szülés után, mondta, nem lenne szabad a nőknek túlsúllyal élni.

A vállalkozó ismét szóba hozta, hogy az első videója a szülés utáni női alakról szólt, és abban ő csak "kimondta az igazságot". Egy házasságban szerinte egészséges súlyban kell maradni, mert úgy marad meg a vágy. Hozzátette, hogy a korábbi felvételek hatására rengeteg kommentet kapott, melyekben a gyerekei, vagy az ő halálát kívánták sokan.

A mostani videóba Rubint Réka is bekapcsolódott. Ő arról beszélt, hogy sok olyan anya van a világon, akik úgy néznek ki, mint a nő, és persze olyanok is vannak, akik nem. Azonban, tette hozzá, ők is képesek a változásra. Schobert itt újra megjegyezte, hogy ha Rubint meghízna, például 90 kiló lenne, ő elküldené edzeni és jelezné, hogy tegye le a Nutellát. Ugyanakkor kitartana mellette, még akkor is, ha Rubint 130 kilósra hízna.

Az viszont biztos, mondta Schobert, hogy nem kívánná ennyire.

A videó végén a fitneszguru azt kívánta, legyen sok házasság Magyarországon, és szülessenek szép gyerekek, "az Isten áldjon meg mindenkit".

Schobertnek ez a harmadik videója a témában. A másodikban magyarázkodott egy sort, de bocsánatot (még) nem kért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Fülöp herceg

Meghalt Fülöp herceg

Perceken múlhatott két nő élete a leégett szentendrei Sparban

Perceken múlhatott két nő élete a leégett szentendrei Sparban

Limitált kiadású és elektromos ez a retró Fiat Panda 4x4

Limitált kiadású és elektromos ez a retró Fiat Panda 4x4