szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erre „mindig büszke leszek” – írta a közösségi oldalán.

„Nagy harcok mögöttünk, nagy harcok előttünk, úgy éreztem, ideje a párttal is erősíteni a köteléket” – kezdődik Menczer Tamás külügyi államtitkár legújabb Facebook-bejegyzése, amelyből az is kiderül, hogy

a Fidesz-tagja lett.

A politikus egy fotót is megosztott, amelyen a felvételét támogatók aláírása látható. A tagfelvételi lapot Orbán Viktor miniszterelnök, Kubatov Gábor alelnök, valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter írta alá.

„Az ajánlók névsorára mindig büszke leszek” – írta Menczer.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Windisch Judit - Serdült Viktória Itthon

Akárhonnan nézzük, nagyon drágán vettük a kínai lélegeztetőgépeket

Pánikolhatott a kormány, ezért rendelt meg 16 ezer lélegeztetőgépet Kínából – mondta a hvg.hu-nak egy egészségügyi szakértő. Ez kétszer annyi, mint amennyit Orbán Viktor bemondott mint szükséges mennyiséget, most próbálják eladni a felesleget. Kérdés, sikerül-e, és ha igen, mennyiért. A beszerzés átláthatatlan, az eddig nyilvánosságra került információmorzsák alapján csillagászati árat fizettünk a gépekért, csak nem tudni, hogy ezért – autós hasonlattal élve – inkább Trabantot vagy Mercedest vettünk-e. A külügy azt sem mondja meg, mennyi gép volt használhatatlan.

Megjött a telefon, amit 23 perc alatt lehet maximumra tölteni

Megjött a telefon, amit 23 perc alatt lehet maximumra tölteni

Újabb vírus ütötte fel a fejét Kínában, heten meghaltak miatta

Újabb vírus ütötte fel a fejét Kínában, heten meghaltak miatta

A Maserati leleplezte eddigi leggyorsabb szedánjait

A Maserati leleplezte eddigi leggyorsabb szedánjait