szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy fiatalkorú prostituált és a barátja közösen fosztották ki a nő ügyfelét.

Az ügyészség vádat emelt egy fiatalkorú nő és felnőttkorú barátja ellen. A vádirat szerint a kecskeméti férfi és 17 éves, fiatalkorúnak számító barátnője a megélhetésüket a lány prostitúciós tevékenységéből biztosította.

2019. október 25-én egy férfi a 44. számú főút melletti bekötőúton megállapodott a fiatalkorúval, átadta részére a kialkudott 4 ezer forintot, majd egy fás területre hajtottak. Amikor az együttlétet után a sértett visszaindult autójával a főút irányába, a lány futtatója egy rendszám nélküli gépkocsival keresztbe állt a dűlőúton, megállásra kényszerítve a férfit, aki csak 10 ezer forintért mehetett tovább.

A sértett a segélyhívót kezdte tárcsázni, de a futtató egy 75 cm-es fejszenyelet kezében tartva hozzálépett és azzal fenyegette meg, hogy kioltja az életét, szétveri az autóját, ha nem teszi le a telefont. Ezután közölte azt is a sértettel, hogy a fiatalkorú még nem töltötte be a 14. életévét, amit a fiatalkorú is megerősített a sértettnek. A fenyegetés hatására a sértett megszakította a hívást, és a követelt 10 ezer forintot átadta a fiatalkorúnak. A férfi vádlott ekkor további 5 ezer forintot követelt, ismét élete kioltásával és az autó összetörésével fenyegetőzve, azonban a sértett e követelésnek már nem tett eleget.

A fiatalkorút futtató férfi vádlottnak amiatt is felelnie kell, mert Kecskeméten, a Kórház utcában 2018. december 27-én szóváltást követően viperával bántalmazott egy férfit.

A Kecskeméti Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt vádat emelt vádat a fiatalkorú nő és felnőttkorú barátja ellen, a felnőtt férfinak a rabláson kívül gyermekprostitúció kihasználása, egyedi azonosító jellel visszaélés (ez az autórendszám levételét jelenti), súlyos testi sértés és garázdaság miatt is felelnie kell.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fosztogattak, autókból lőttek rendőrökre Chicagóban

Fosztogattak, autókból lőttek rendőrökre Chicagóban

A Titkok és igazságokból kiderül, hogy egy megbolondult férfi is lehet az igazi

A Titkok és igazságokból kiderül, hogy egy megbolondult férfi is lehet az igazi

A koronavírus miatt késik a Ferrari legfrissebb hiperautója

A koronavírus miatt késik a Ferrari legfrissebb hiperautója