szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Csak azt nem tudtuk meg belőle, valóban pozitív lett-e néhány dolgozó mintája a közmédiánál.

Szerkesztőségünk több, egymástól független forrásból úgy értesült, hogy koronavírus-fertőzötteket diagnosztizáltak a közmédiánál. Annak rendje és módja szerint levelet küldtünk az MTVA sajtóosztályának, akiktől azt kérdeztük, meg tudják-e erősíteni az információt. Ha pedig igen, akkor hány emberről van szó, mely részlegeken és milyen intézkedéseket vezettek be az intézményben.

A választ ugyan egy óra elteltével meg is kaptuk, de a jövőre már 97 milliárd forintból gazdálkodó közmédia sajtóosztályának csak két mondatra telt, amit most ferdítés nélkül közlünk le.

"Fake news oldalaknak nem kívánunk információt adni, mert sosem tudhatjuk sem mi, sem az olvasóik, hogy mit ferdítenek el, s mit tagadnak el. E gyakorlatunkon nem kívánunk változtatni, különös tekintettel munkatársaink magánéletére és biztonságára, akiket - többek között - Önök és elvbarátaik oly szívesen és gyakran indokolatlanul gyaláznak és megaláznak."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oszkó cáfolja, hogy a Momentum szakértője lesz

Oszkó cáfolja, hogy a Momentum szakértője lesz

Az egyetemi klubtól a Monty Pythonig – Eric Idle életútja, 2. rész

Az egyetemi klubtól a Monty Pythonig – Eric Idle életútja, 2. rész

Szlávik: Középkorú, nem krónikus betegek is lélegeztetőgépre kerülhetnek

Szlávik: Középkorú, nem krónikus betegek is lélegeztetőgépre kerülhetnek