szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A munkatársak teljesítőképességük határán dolgoznak, mégis „méltatlan számonkéréssel” találkoznak.

Míg tavasszal szinte az egész ország tapssal biztatta a koronavírus-járványban erőn felül dolgozó egészségügyi dolgozókat a budapesti Bethesda Gyermekkórházban, addig ma már egyre több támadás éri az intézményt, jellemzően a közösségi médiában.

Őszinték leszünk... kórházban dolgozóként nagyon nehéz megélni a tavaszi szeretet- és elismeréshullám után, hogy egyre több agresszióval, meg nem értéssel, méltatlan számonkéréssel és kifogással találkozunk mind a közösségi oldalaink kommentjeiben, mind kórházunk épületében”

– írta a kórház a Facebookon.

A Bethesda hozzátette, hogy bár megértik azt a feszült bizonytalanságot, ami most egyre fokozódik mindenkiben, de a munkatársaik továbbra is maximális odaadással dolgoznak.

Higgyétek el, 100 százalékon felül teljesítenek munkatársaink, hogy pótolják a kiesőket (igen, a Covid miatt) és biztonságban gyógyítsák a gyermekeket! Nem érdemlik meg azt a méltatlan hangnemet, ami sajnos egyre jellemzőbb. A szabályok a gyermekeket védik, nem ellenük, nem a szülők ellen hozzuk! Figyeljünk egymásra”

– írta a Gyermekkórház.

Őszinték leszünk... kórházban dolgozóként nagyon nehéz megélni a tavaszi szeretet- és elismeréshullám után, hogy egyre...

Közzétette: Bethesda Gyermekkórház – 2020. szeptember 14., hétfő

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjelent a rendelet a kötött áras vírustesztekről és a vendéglátóhelyek zárórájáról

Megjelent a rendelet a kötött áras vírustesztekről és a vendéglátóhelyek zárórájáról

77 éve eltűnt, 1499 tonnás tengeralattjáró roncsaira bukkantak – videó

77 éve eltűnt, 1499 tonnás tengeralattjáró roncsaira bukkantak – videó

Kamu szűrővizsgálatokra nyergeltek át a nyugdíjasokat bepalizó cégek

Kamu szűrővizsgálatokra nyergeltek át a nyugdíjasokat bepalizó cégek