szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A portál stábja a kormányülés előtt forgatott Karmelita Kolostornál, ekkor próbálták megszólaltatni a minisztert.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nem tudja, mi az a telex.hu – derül ki abból a videóból, amelyet a portál stábja készített a Karmelista Kolostornál a szerdai kormányülés előtt.

A volt indexesekből álló lap csak nemrég indult el élesben, de az már hetek óta tudta volt, hogy a csapat folytatja, és Telex néven indítanak majd új hírportált.

A stáb a YouTube-ra feltöltött videó alatt azt írta, “amikor még a Telex indulása előtt forgattunk a Képviselői Irodaháznál, minden kormánypárti politikushoz úgy mentünk oda, hogy bemutatkoztunk, és elmondtunk, hogy melyik laptól jöttünk. Szerdán elmentünk a Karmelitához, hogy a kormányülésre érkező minisztereket kérdezzük aktuális ügyekről.

A két forgatás tapasztalatait összesítve eddig egy ember volt, aki azt mondta, hogy nem tudja, mi az a Telex: Rogán Antal, aki miniszterként a kormányzati kommunikációért is felel”.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: A rekordbüntetések és Winkler Róbert felmondásának napja

Radar360: A rekordbüntetések és Winkler Róbert felmondásának napja

Bevallotta az NNK, hogy napi 12 ezernél nem tudnak több PCR-tesztet elvégezni Magyarországon

Bevallotta az NNK, hogy napi 12 ezernél nem tudnak több PCR-tesztet elvégezni Magyarországon

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban