szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A luxusautót vezető férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

Szeptember végén négy év fogházra és négy év közügyektől eltiltásra ítélte az első fokú bíróság M. Richárdot a 2017 májusában történt Dózsa György úti halálos baleset miatt, egyben örökre eltiltották a férfit a vezetéstől. Ez viszont nem akadályozta meg abban, hogy a kecskeméti maffieperből is ismert férfi újra beüljön egy Mercedes volánja mögé.

A Borsnak egy olvasó küldött be egy fényképet az épp igazoltatás alatt álló M. Richárdot, állítása szerint a Mercedesnek német rendszáma volt.

Az újság megkereste a rendőrséget is, akik közölték,

október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét.”

A férfit a rendőrök most feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

M. Richárd nem csak ítéletével hívta fel magára mostanában a figyelmet: ahogy a HVG360 cikkében olvasható, nála már 2018-ban megvoltak azok Borki Zsolt horvát jachtozásáról készült felvételek, amik később a győri polgármester bukásához vezettek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG HVG Hetilap

M. Richárd szerepe

A Borkai-szexvideó útja eddig ismeretlen részleteinek járt utána a HVG. A történet alvilágba vezető szálairól a hvg360-on közlünk részletes beszámolót. Ebből kiderül, hogy tavaly ősszel egy budapesti luxusszállodában egyeztetett a győri polgármester szexvideójának sorsáról mások mellett a Dózsa György úti halálos baleset miatt eljárás alatt álló M. Richárd, a Kubatov Gábor fideszes pártigazgatóval is jó kapcsolatot ápoló Tóth Csaba, valamint F. Gábor, aki később a felvételek miatt indított zsarolási ügy egyik gyanúsítottja lett. M. Richárd a találkozóra magával vitte azt a pendrive-ot is, ami még 2018 nyarán, házi őrizete alatt került hozzá. Ezen azokat az adriai orgián készült felvételeket tárolták, amelyek később Borkai Zsolt győri polgármester bukásához vezettek, és amit a tavalyi önkormányzati választások előtt egy, magát az ördög ügyvédjének nevező ismeretlen publikált az interneten. A felvételről a Fideszben is tudtak, ám azt hitték, a közvélemény elfogadja majd azt, hogy csak magánéleti botlásról volt szó. Az ügy ráirányította az ország figyelmét egy olyan társaságra, amely Győrben és környékén erős formális és informális hatalomra tett szert. Ennek a hatalmi erőközpontnak volt a meghatározó figurája Borkai és ügyvéd barátja, Rákosfalvy Zoltán.

Fegyveres betörők rabolták ki a Roma sztárját

Fegyveres betörők rabolták ki a Roma sztárját

Die Welt: A hamis biztonságérzet most életveszélyes lehet

Die Welt: A hamis biztonságérzet most életveszélyes lehet

Kiderült, mit rejt a 166 éves időkapszula, amit az esztergomi Bazilika keresztjében találtak

Kiderült, mit rejt a 166 éves időkapszula, amit az esztergomi Bazilika keresztjében találtak