szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A dolgozókat át kellett irányítani a Covid részlegre.

Negyedik napja nem tudják ellátni a sürgős eseteket a mosonmagyaróvári kórház szülészeti, nőgyógyászati és gyermekosztályán, mert a dolgozókat át kellett irányítani a Covid részlegre. Ezt az Orvosi Kamara megyei elnöke mondta az RTL Híradónak. Szerinte a probléma országos, mert túlterheltek a kórházak.

Közben szerdától a szakrendelőkben is oltanak, ezért várhatóan ott is lassul az ellátás - ezt a járóbeteg szakellátási szövetsége elnöke mondta híradónak. Szerinte van olyan rendelő, ahol új időpontokat egy ideje már nem is kérhetnek a betegek.

A magánegészségügyi szolgáltatók segítenének és bekapcsolódnának a közellátásba. A minisztérium szerint zökkenőmentes a betegek ellátása. A kórházak tehermentesításe érdekében már korábban felfüggesztették az egynapos sebészeti eljárásokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Gyurcsány Ferenc: "Nem lesz itt baj. Meggyógyulok"

Gyurcsány Ferenc: "Nem lesz itt baj. Meggyógyulok"

5500 forintot rabolt egy 15 éves lány Budaörsön

5500 forintot rabolt egy 15 éves lány Budaörsön