szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az nem újdonság, hogy a miniszterelnök a Facebookon kommunikál, most viszont már azt is ott tette közzé, hogy majd valamikor valamiről valamit mondani fog.

Bejelentés következik

– ennyi jelent meg Orbán Viktor Facebook-oldalán. Hogy miről, mikor és egyáltalán hol, azt nem közölték. Korábban megígérték, hogy ha hárommillió ember megkapja az első oltását, akkor jön a lazítás újabb lépése, márpedig egy napja eljutottunk a hárommilliós számhoz, igaz, azóta pontosított a miniszterelnök, és már 3,5 millió beoltottnál következő újabb lépésről beszélt.

A kormányülés után megkérdeztük Kásler Miklós Emmi-minisztert a nyitásról, ő már itt utalt arra, amit egy órával később Orbán Viktor is bejelentett.

Kásler Miklós, az Emberi erőforrások minisztere azt mondta, "részben". Arra a kérdésünkre, hogy lesz-e olyan intézmény, ami nem nyit ki, érdemi választ nem adott. Varga Judit lepattintott minket, Pintér Sándor belügyminiszter pedig annyit mondott, a kormány döntött, a részleteket a holnapi kormányinfón közlik.

COVID 2/155. Bejelentés következik // Announcement coming soon

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. április 14., szerda

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!