szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Sem szigorítást, sem leépítést, sem szervezeti átalakítást, vagy összevonást nem tervez Oszkó Péter a Vám- és Pénzügyőrségnél jövőre - közölte a szervezet parancsnoki értekezletén a pénzügyminiszter által ismertetettekről a VPOP.

A közlemény szerint Oszkó Péter a 2010-es költségvetéshez kapcsolódóan elmondta: a tervek szerint a szervezetek, így a testület finanszírozását is modernizálják a hatékony működéshez szükséges feltételek megteremtése érdekében.
    
A pénzügyminiszter pozitívan értékelte és kifejezetten sikeresnek, példaértékűnek ítélte a testület tevékenységét, költséghatékony gazdálkodását, és kifejezésre juttatta, hogy a hatékonyságra a jövőben is számít a tárca. Különösen egy olyan időszakban, amikor ez a növekvő terhek, a jogalkotás szigorítása, a feketegazdaság erősödése irányába hathat, amelynek megakadályozásában a testületnek kiemelt szerepe, s láthatóan jó eredményei vannak - foglalta össze a pénzügyminiszter által elmondottak a közlemény. 
   
Bár 2009-et forráshiányos évnek jellemezte Oszkó Péter, de biztosította a Vám- és Pénzügyőrséget, hogy munkájához a technikai és költségvetési erőforrásokat biztosítani kívánja.

 

MTI Gazdaság

Egységes adatbázist hozott létre a VPOP

Egységes adatbázist hozott létre a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP), aminek köszönhetően jelentősen rövidül a bűncselekményekkel kapcsolatos információszerzés ideje - jelentette be Vályi-Nagy Vilmos, a VPOP ország parancsnokhelyettese kedden.

Csikász Brigitta Itthon

VPOP: az áfacsalók kifogyhatatlanok az ötletekből

Egyre bonyolultabbá válnak a százmilliós, milliárdos áfacsalási ügyek, a bűnözők finomítják módszereiket, s egyébként is: ha fiktív ügyletekről van szó, kifogyhatatlanok az ötletekből. Interjú a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) parancsnokhelyettesével, Mózs Elekkel.

MTI Itthon

A VPOP vette meg Veresnek a 14 milliós Audit

A Pénzügyminisztérium felügyelete alá tartozó Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) vásárolta meg a 14 millió forintot érő Audi A6-ost Veres János pénzügyminiszternek - értesült a Blikk. A trükkel sikerült megkerülni a minisztériumi közbeszerzésekre vonatkozó központosított közbeszerzési rendszert.

Fehér Norbert rátámadt a spanyol börtönőrökre, öt embert küldött kórházba

Fehér Norbert rátámadt a spanyol börtönőrökre, öt embert küldött kórházba

Fülöp hercegre egy eddig nem látott fotóval emlékezik az unokája

Fülöp hercegre egy eddig nem látott fotóval emlékezik az unokája

Meghan Markle biztosan kihagyja Fülöp herceg temetését, Harry viszont elmegy

Meghan Markle biztosan kihagyja Fülöp herceg temetését, Harry viszont elmegy