szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Tizennyolc cég vehette át négy kategóriában a Családbarát Munkahely címet pénteken a Parlamentben. A díjazottak az anyagi elismerés mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják a címet.

2011 tavaszán a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága megújult formában és újragondolt tartalommal hirdette meg a Családbarát Munkahely Pályázatot, amelyen közel 100-an indultak és 18-an nyertek – fejtette ki Réthelyi Miklós, nemzeti erőforrás miniszter a pályázat eredményhirdetésén a Parlamentben. Hozzátette: a demográfiai krízis ellen csak összefogással és tudatos szemléletformálással lehet fellépni.

A díjakat négy kategóriában (költségvetési szervek, kis-, közép- és nagyvállalatok) osztották ki. Kisvállalkozás kategóriában az SHS Könyvelő és Adótanácsadó Kft., az RG Net Kft., a Webstar Csoport Kft., a Provice Kft. vehetett át elismerést.

A költségvetési szervek kategóriájában a fővárosi III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, a Dunaújvárosi Főiskola, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet, Nyírtura Község Önkormányzat, Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzata, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Egyetem szerepelt a díjazottak között.

A közepes vállalkozás kategóriában a Quintiles Magyarország Kft., a Factory Creative Studio Kft., a GAK Oktató Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft., a Mars Magyarország Értékesítő Bt.

A nagyvállalat kategóriában az Északdunántúli Vízmű Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Vértes Volán Autóbuszközlekedési Zrt. volt díjazott, míg a Kürt Informatikai Zrt. különdíjat vehetett át. A díjazottak az anyagi elismerés mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják majd a családbarát munkahely címet.

Amerikai tüntetések: Arnold Schwarzeneggernek is van egy tanácsa

Amerikai tüntetések: Arnold Schwarzeneggernek is van egy tanácsa

Új tarifákat jelentett be a Telekom

Új tarifákat jelentett be a Telekom

Rátörte az ajtót a TEK egy fenyegetőző férfire Szombathelyen

Rátörte az ajtót a TEK egy fenyegetőző férfire Szombathelyen