szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Oliver Weisert nevezték ki az Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének.

Oliver Weiser, az Invitel új lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettese
©

A 38 éves Oliver Weiser az elmúlt 12 évben az USA-ban, Svájcban illetve Németországban töltött be vezetői pozíciókat a távközlési iparágban. Az Invitel a lakossági ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében még markánsabb átalakításon megy keresztül, melynek során több új vezető is csatlakozott a vállalathoz.

A szakember felelősségi körébe tartozik a lakossági üzletág irányítása és lendületes fejlesztése. Elsődleges feladata ügyfélközpontú termék és szolgáltatási portfolió létrehozása, valamint olyan értékesítési és marketing szervezet felépítése, mely teljes mértékben megfelel az ügyfelek elvárásainak és a piaci igényeknek.

Oliver Weiser a németországi Regensburg egyetemén, valamint az amerikai University of Connecticut egyetemen szerzett Masters in Business képesítést. Szakmai pályafutása során az üzemeltetés hatékonyabbá tételén és az ügyfélelégedettség javításán alapuló technológiákat fejlesztett és vezetett be az Egyesült Államokban. Emellett Svájcban a televíziós szolgáltatások digitalizálását, illetve, a DVR, valamint az interaktív szolgáltatások bevezetését irányította, Németországban pedig a műholdas televíziós platform létrehozásán és üzemeltetésén dolgozott - a TV üzletág, valamint új szolgáltatások és termékek fejlesztése tartoztak felelősségi körébe.

Németország – Magyarország élő közvetítés

Németország – Magyarország élő közvetítés

„Egy ilyen kezdet után a Halálos iramban 9-ben játszani… teljesen valószerűtlen utazás”

„Egy ilyen kezdet után a Halálos iramban 9-ben játszani… teljesen valószerűtlen utazás”

A müncheni stadion mellett kitört egy spontán LMBTQ-buli

A müncheni stadion mellett kitört egy spontán LMBTQ-buli