Sószobára is költ az EU-pénzből a sárvári Harmónia

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Uniós támogatásból újult meg Sárváron a Harmónia Termál Hotel - közölte Lakosi Gyula, a szállodát üzemeltető gazdasági társaság cégvezetője.

A szálloda turisztikai célú fejlesztésére több mint 133 millió forintos támogatást nyertek el az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében, amelynek felhasználásával 300 millió forint összértékű beruházást hajtottak végre.

Az 1991-ben épült, korábban Tehermal Hotel Pelikán néven ismert szálloda már 20 éve fogadja a vendégeket, a 2004-ben megépült Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő szomszédságában - közölte Lakosi Gyula.

A fejlesztés eredményeként a szálloda családbarát szolgáltatásai bővültek, egy új épületben wellness részleg épült, infra, és finn szaunák, élményzuhanyok, gőzkabin és masszázsmedence, emellett sószoba fogadja vendégeket, valamint egy játszószobát létesítettek - sorolta.

A megépült új szárny teljesen akadálymentes, helyet kapott benne egy 80 fős konferenciaterem is - fűzte hozzá. Fodrász, kozmetikus, pedikűr-manikűrös is működik a hotelben. A beruházással öt munkahely megtartása mellett további hat új létesült - hangsúlyozta a cégvezető.