szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Zwack Unicum részvényeit november 4-én átsorolják a tőzsde prémium kategóriájából a standard kategóriába – közölték szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A BÉT szokásos féléves kategória-felülvizsgálatakor a Zwack-papírok második egymást követő alkalommal nem feleltek meg a magasabb kategória követelményeinek, így a tőzsde szabályzata szerint átkerülnek a standard kategóriába.

A tőzsde a mostani felülvizsgálatkor a 2013. március 1-jétől augusztus 31-ig tartó időszak forgalmi és átlagos kapitalizáció adatait vizsgálta.

A prémium kategóriában november 4-től tizenegy részvény marad: az ÁNY Biztonsági Nyomda, az Appeninn, a CIG Pannónia, az Egis, az FHB, a Magyar Telekom, a Mol, az OTP, a PannErgy, a Rába és a Richter Gedeon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ég a berek Fonyódnál

Ég a berek Fonyódnál

A francia védettségi igazolványnál a PCR-teszt is számít

A francia védettségi igazolványnál a PCR-teszt is számít

Elég csak beszélni, a mesterséges intelligencia megmondja, kit fenyeget az Alzheimer-kór

Elég csak beszélni, a mesterséges intelligencia megmondja, kit fenyeget az Alzheimer-kór