Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Közülük három budapesti. Ausztriából 20, de Szlovákiából egy étterem sem képviselteti magát a listán.
Négy magyar hely került be a világ legjobb 1000 éttermét felsorakoztató La Liste-re, közülük három fővárosi, írja a Forbes.
A legjobb helyezést a magyarok közül a két Michelin-csillagos Onyx (a képen) érte el, a második a Costes, a fővárosi Borkonyha és az encsi Anyukám Mondta étterem ugyanannyi (80) pontot gyűjtve került fel a listára.
A lista első helyére három Michelin-csillagos párizsi Guy Savoy került, a második a New York-i Le Bernardin lett, a harmadik az Alain Ducasse au Plaza Athénée szintén Párizsból, őket egy spanyol és egy japán követi.
A legjobb 1000-be egyébként 20 osztrák, 9 szlovén és 6 horvát étterem került be, egy cseh, nem díjaztak viszont egy szlovák vagy román éttermet sem.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Humorbonbont reggelizett a Fidesz frakcióvezetője.