szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A cég nem eladó, ez elvi kérdés - közölték.

A Hell Energy Magyarország Kft.-vel szemben nincs végrehajtás folyamatban – így reagált a cég arra a szombati sajtóhírre, amely ezt állította. Lapunkhoz elküldött közleményükben kifejtik, hogy kúriai felülvizsgálatot kezdeményeztek a végrehajtás alapját képező jogerős bírósági ítélettel szemben, és kérték a végrehajtás felfüggesztését is. Amíg a felfüggesztés iránti kérelmünk a kúria elbírálása alatt volt, a végrehajtó az eljárását megindította. A megindított végrehajtás során a 12 millió forint értékű követelést január közepén teljes mértékben kiegyenlítették, a végrehajtó az eljárását 2019. január 31. napján befejezetté nyilvánította. Így a cégnyilvántartásban 2019. február 4-én megjelent végrehajtási jog bejegyzésére törvénytelenül került sor – áll a közleményben.

Ez az Mfor cikkének azt az állítását is cáfolja, hogy a rendkívül sikeres társaságot fel akarják vásárolni, méghozzá Mészáros Lőrinc köre érdeklődik iránta. „A Hell Energy Magyarország Kft. jelenleg is ugyanannak a 100 százalékban magyar tulajdonosi körnek a kezében van, akik 2006-ban a céget alapították. A HELL tulajdonosainak nem áll szándékában eladni a céget, sem jelenleg, sem pedig a későbbiek folyamán. Ez számukra elvi, és nem üzleti kérdés” - írják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nick Cave: „A politikai korrektség a világ legszomorúbb vallása lett”

Nick Cave: „A politikai korrektség a világ legszomorúbb vallása lett”

Közel 9,5 milliárd forint ment el a madárinfluenza miatti kártérítésekre idén

Közel 9,5 milliárd forint ment el a madárinfluenza miatti kártérítésekre idén

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket